Bæredygtig Herning

Bæredygtig Herning

Bæredygtig Herning er en forening, der understøtter Hernings bæredygtige udvikling gennem partnerskaber og netværk. Et inspirationshus, et co-work space og en katalysator for bæredygtige udvikling. Bæredygtig Herning er sat i verden for at udnytte Hernings viden, mod og vilje til at fremme bæredygtigt købmandskab.

Hos Good Vibes er vi stolte af at netop vores Design af Telefonbokse, er fundamentet i de akustikbokse som er produceret og leveret af 4 lokale Herning virksomheder Ege Tæpper, Horn Bordplader, Dansk Wilton og Easy Fair. Good Vibes akustiskboks blev valgt, da den netop lever op til Bæredygtig Hernings strenge krav til første og fremmest bæredygtighed, æstetik, kvalitet og funktionalitet.

Easy Fair byggede telefonboksen på designrettigheder fra Good Vibes. Easy Fair leverede udtjente messevægge / plader som blev anvendt til bokskonstruktionen. Dansk Wiltons leverede udtjente tæpper upcyclede som filtplader. For at opnå lydtæthed i akustikboksen, blev netop disse lydabsorberende filtplader anvendt inden i væggene. Væggene blev beklædt med tæpper fra Ege Tæpper i den ene boks, som er produceret af genbrugte tæpper og plast fra verdenshavene. I den anden telefonboks blev der anvendt tæpper fra Dansk Wilton – her er det tæpper produceret af ufarvet uld, dvs. et produkt helt uden farvestoffer og Cradle to Cradle certificeret. Ydersiden af telefonboksene er beklædt med egetræslameller fra Horn Bordplader. Alle materialer fra de 4 Herning virksomheder, er på hver sin måde bæredygtige.

Der blev fremstillet 2 stk kundetilpasset telefonbokse af typen Mute ONE til Bæredygtig Herning.

Har du også rest materialer vi skal anvende i dit design af en akustikbokse så kontakt vores designer, som hjælper med forslag og løsninger.