Designfrihed

Akustik kan også designes

Akustiske bokse med indbygget designfrihed i materialer, farve og funktionalitet.

Mørke grøn eller lilla paneler indvendig. Smukke træpaneler eller rå bronzeplader udvendigt. Det ligner ren dekoration, men det er meget mere end det. Det er god lyd, som samtidig ser godt ud.

God akustik handler ikke kun om at styre lyden og afstemme den efter de aktiviteter, der foregår i lokalerne… Akustik kan også designes som en elegant del af rummet – enten som et iøjnefaldende blikfang eller som et diskret element, der ubemærket indgår i rummet.

Brug fantasien

Design med masser af mod, ideer, drømme og kreativitet. Giv din boks et imponerende udvendigt design, der skiller sig ud. Du har fuld frihed – brug kun blot fantasiens kraft.

Farverne er uendelige: blide nuancer eller stærke farver.

Materialerne er mangfoldige: tekstil, træ, metal eller biobaseret materiale.

Tænk ud af boksen !

Tilpas din boks efter dine ønsker – det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Funktionalitet

Det er ikke kun farve- og materialevalg, du har indflydelse på – du kan også tilvælge funktioner, så boksen passer præcis til det behov, du har i tankerne.

Ønsker du højde justerbar bord, hjul på boksen, så den nemt kan flyttes, monitor og webkamera indbygget i væg, ventilation som er styret af CO2 niveauet i boksen eller kontrolpanel, hvorfra det er muligt at booke boksen på forhånd.

Hvad du ønsker, det bygger vi!

Tag en snak med vores Ingeniør, så præsenterer vi et oplæg med dine ønsker.

Design uden begrænsninger.

Hos Good Vibes tilbyder vi en unik designfrihed til alle vores kunder. Det er kun din fantasi, der sætter grænser og mulighederne er uendelige. Hvad end du ønsker af ændringer på vores nuværende design, både udvendigt og indvendigt, er du yderst velkommen til at kontakte os.

Boksen emmer af kvalitet – stilen er minimalistisk, alt interiør er afstemt farvemæssigt, og så er der valgt liggende lameller for at bryde med det ellers minimalistiske look.

Fantastisk design stammer fra fantastiske ideer. Når du formgiver en boks, skal materialer udvalget ikke begrænse din kreativitet.

Er du klar til at udtrykke din kreativitet?

Design uden begrænsninger

Hos Good Vibes tror vi på at skabe mulighederne, der hjælper og inspirerer dig til at løfte dit design til et helt nyt niveau. Derfor tilbyder vi frit farve og materialevalg. Og det er langt fra det hele! Hvis du er på udkig efter en meget specifik løsning inden for telefon- og mødebokse, vil vi med glæde samarbejde om at lave en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Her på vores hjemmeside, har vi blot vist et udsnit af mulighederne indenfor valg af materialer, designs og farver, som ikke er en del af vores standard. Da vi meget åbne overfor at imødekomme netop dine ønsker, har vi valgt at vise muligheder som vi kan anbefales. Vi tilpasser bokse præcis efter dit specifikke ønske, og tilbyder en visualisering af boksen ved komplicerede designs. Har du brug for vejledning omkring farve og materialer er du meget velkommen til at kontakte os.

Massiv træ eller MDF plader med eller uden maling på overfladen. Herefter bearbejdes overflade for at give dette uensartet mønster.

Alle plader som anvedes er FSC certificeret.

Gul MDF

Orange MDF

Massiv valnød

Flettet finer i forskellige mønstre. Vi anvender kasseret finer som strimles og sorteres. Herved bliver ellers kasseret finer til eksklusive kvalitets overflade.

Alle finer som vi anvender er FSC certificeret.

Bøg

Eg

Valnød

Træklodser – naturlige eller bearbejdet i en form og overfladebehandlet med olie, bejdse eller maling. Alle bearbejdet klodser er afskær fra anden produktion, som vi upcycler til nye spændende overflader.

Alt træ som er bearbejdet er FSC certificeret.

Maling og bejdse som vi anvender er økologisk, indeklimatestet og uden skadelig kemi. Fremstilling af maling og bejdse er plantebaseret og derfor bionedbrydelig.

Eg

Sort malet

Natur klodser bejdset

grå bejdset

Smig skåret

Blå bejdset

Mange forskellige tapeter er muligt. Har du specifikke ønsker bruger vi naturligvis den tapet du ønsker. Vi anbefaler af der vælges tapet som er Cradel to Cradel certificeret.

Limen vi anvender er økologisk, indeklimatestet, plantebaseret, bionedbrydelig og uden skadelig kemi.

Mark blomster

Kiwi

Valmue

Citron

Marguerit

Hamp

Træbeton med fræset mønstre i overfladen. Der er mulighed for forskellige mønstr og mange farver.

Træbetonen er FSC og PEFC certificeret samt indeklima testet.

Firkant

Harlekin

Kurve

Perforeret metalplader med med forskellig størrelse huller. Opnår andre mønstre ved at lægge forskellig perforeret plader i lag.

Alle vores metaloverflader sendes retur til metalgenbrug når de ikke skal anvendes i vores bokse.

Små huller

Små og sekskant huller i lag

Små huller

Random huller stor

Random huller små

Random huller i lag

Messing eller bronze plader perforeret eller rå uden uden bearbejdning.

Alle vores metaloverflader sendes retur til metalgenbrug når de ikke skal anvendes i vores bokse.

Messing hul random form

Perforeret Broze

Messing perforeret blad

Bronze med patina

Messing perforeret træ

Broze rå overflad og patina

DESIGNFRIHED

Hos Good Vibes er der fuld frihed til at vælge de farver og materialer, der passer til jeres stil. Med dit mod, dine ideer, dine drømme og din kreativitet kan du bruge Good Vibes designfrihed. Skab en boks med et imponerende udvendigt design, der skiller sig ud.

Kan du tænke det, kan vi bygge det!

Tag en snak med vores designer om de mange muligheder.

Hvad koster støj og larm i din virksomhed ?

Lad os bruge 15 minutter sammen, hvor vi kan gennemgå hvilken effekt, I får ud af bæredygtige telefonbokse.

Cookies- og privatlivspolitik

Persondatapolitik

Salgs- og leveringsbetingelser