Tekstil absorbenter

Silence absorbenterne består 90 % af genbrugte bomuldsfibre. Det er indsamlet tøj som anvendes. Den del af tøjet, som efter sortering kasseres, og derfor ikke længere kan anvendes som genbrugstøj, anvender vi som råvarer til vores absorbenter. Tøjet deleles til fibre, og forarbejdes til en akustikbatts af høj kvalitet. Bomuld har meget gode isolerende egenskaber. Derfor anvender vi som mennesker generelt meget bomuldstøj, som holder os varme om vinteren, og kølige om sommeren.  Bomuld har også gode akustiske egenskaber på grund af bomuls lange fibre. Silence er derfor en batts som positionerer sig både med gode isolering og akustiske egenskaber.

Farver

Som standard anvender vi Jeans som basis materiale i vores absorbenter. Dette giver den karakteristiske blå farve, som du kender fra flytte tæpper og afdækning i forbindelse med maling.

Det er muligt at ændre farven, det kræver dog at vi har adgang til store mængder at bomuldstøj i den specifikke farve som du ønsker.

Hvis du selv har store mængder af bomulds tekstil som er kasseret – arbejdstøj, uniformer, sengetøj eller duge er det muligt at vi anvender tekstilerne til akustikbatts eller isolering.

Har du brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte os.

kontakt os

Søfryd

I denne ny renoveret minimalistiske villa fra 1950, har vi monteret akustikbatts på en endevæg. Tekstilerne stammer primært fra kunden. Akustikbatts’en er presset til en tykkelse på 45mm og en densitet på 45 kg/m3. Montagen er udført med lim på væggen. Kunden har fået en markant akustisk forbedring af rummet.

Varianter

Akustikbatts

Akustiske elementer

Isolering

Akustikbatts

Silence akustikbatts er ideal til anvendelse som rand isolering over akustikloftet til at forbedre efterklangstiden og absorptionen af de lave frekvenser samt bag træpaneler til at skabe den akustiske virkning.

Fordelen ved at anvende tekstil absorbenterne er følgende:

 1. Der skal ikke anvendes maske ved installation.
 2. Der er ingen irritation på huden når der arbejdes med tekstil absorbenterne.
 3. Absorbenten skal ikke forsegles med maling når de skæres for tilpasning.
 4. Det er et upcyclede produkt med mindre CO2 belastning.
 5. De akustiske egenskaber er på højde med traditionelt glasswool og rockwool.
få tilsendt datablad

Akustiske elementer

Silence akustiske elementer er tekstil absorbenter i en elegant eg ramme. Elementerne anvedes som dekoration og til at forbedre de akustiske egenskaber i rummet med.

Fordelen ved at anvende akustiske elementer er følgende:

 1. Høj absorptionsværdi – alpha w 0,95
 2. Et enkelt elegang og minimalistisk design.
 3. Det er et upcyclede produkt med mindre CO2 belastning.
få tilsendt datablad

Vi arbejder løbende på at producere farver som kunderne ønsker. Det er et arbejde som udføres på baggrund af hvilke udtjente tekstiler som er til rådighed.

Beige

Grå

Mix orange

Isolering

Silence isolering leveres standard i tykkelse på 50, 60, 80, 100,120, 145, 200mm.  tekstil isoleringen har termiske egenskaber på højde med traditionel traditionelt glasswool og rockwool.

Fordelen ved at anvende tekstil isolering er følgende:

 1. Der skal ikke anvendes maske ved installation..
 2. Der er ingen irritation på huden når der arbejdes med tekstil isolering.
 3. Isoleringen afgive ingen skadlige fibre
 4. Det er et upcyclede produkt med mindre CO2 belastning.
få tilsendt datablad

Hvad koster støj og larm i din virksomhed ?

Lad os bruge 15 minutter sammen, hvor vi kan gennemgå hvilken effekt, I får ud af cirkulære tekstil absorbenter.